Förvaltnings AB Nisses

Posted on 29 november, 2012 by admin

Tomas Paulsson:

”Resultatet har varit mycket bra och prisvärt”

Förvaltnings AB Nisses grundades 2008 men i ägarstrukturen finns en lång tradition av byggande och förvaltning. Företagets huvudägare är barnbarn till Anders Nisses, en av regionens stora entreprenörer och grundare av det anrika byggbolaget Hallström & Nisses.

Nisses är ett renodlat förvaltningsföretag som tillhandahåller fastighetsförvaltning och konsulttjänster inom ekonomi, teknik och fastighetsskötsel åt privata fastighetsägare.

Sedan 2009 används Tre Jonsson Bygg som samarbetspartner och har utfört större ombyggnationer av hyresfastigheter samt byggt om lokaler till lägenheter och tvärt om.

”Resultatet har varit mycket bra och prisvärt” är den spontana reaktionen hos Tomas Paulsson, förvaltningschef på Nisses, på frågan om hur samarbetet fungerar. ”Dialogen med Tre Jonsson Bygg har fungerat bra på alla plan. Allt från administration och uppföljning till kontakten med företagsledningen och med hantverkarna som utför själva arbetet”.

Ombyggnationer går sällan helt enligt plan och ett lyckat samarbete kräver korta beslutsvägar och en förståelse för att problem är till för att lösas. ”Dåliga eller bristfälliga ritningar och underlag ställer stora krav på entreprenören. Tre Jonsson Bygg är väldigt flexibla och alla problem som uppstått efter vägen har tillsammans med oss hanterats på bästa sätt”.

”Med kompetenta hantverkare, en välskött ledning och ett bra samarbete med underentreprenörer ser Nisses fram emot ett fortsatt samarbete med Tre Jonsson Bygg”, avslutar Tomas.

This entry was posted in Kundcase. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>