HSB Mitt

Posted on 29 november, 2012 by admin

Tina Enheim:

”Tre Jonsson Bygg har levererat på varenda punkt” 

HSB Mitt är ett företag med många järn i elden. Förvaltning åt bostadsrättsföreningar, boendeservice och försäljning av nyproducerade bostäder för att nämna några. 

Reparation och service är en viktig del av verksamheten och därför har ett ramavtal skrivits med Tre Jonsson Bygg för löpande fastighetsunderhåll.

”Tre Jonsson Bygg har levererat på varenda punkt” säger Tina Enheim, informationsansvarig på HSB i Sundsvall. ”Vid sidan av att vara yrkeskunniga är deras personal socialt kompetenta, vilket är mycket viktigt för oss eftersom många arbeten utförs i våra medlemmars hem”

Med kunder som ställer höga krav är HSB Mitt noga i sitt val av samarbetspartners. ”Det absolut viktigaste är att de levererar en jämn och hög kvalitet på sina arbeten så att våra kunder är nöjda och känner sig trygga med de tjänster som de köper. Det har Tre Jonsson kunnat göra”.

Vid sidan av själva hantverket lyfter Tina Enheim fram andra faktorer som medverkat till att samarbetet varit givande för bägge parter. ”HSB Mitt och Tre Jonsson Bygg har verkligen klickat när det kommer till ambitionsnivå och en gemensam strävan att inte tumma på kvaliteten. De är duktiga på att förstå kundens önskemål och förväntningar och när det uppstått problem, missförstånd eller ändrade förutsättningar har situationen alltid lösts på ett smidigt sätt”.

This entry was posted in Kundcase. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>