Mitthem

Posted on 29 november, 2012 by admin

Jens Säterberg:

”Samarbetet har fungerat klockrent”

Sex tusen lägenheter gör Mitthem till Sundsvalls största hyresvärd. Med målsättningen att även vara regionens bästa hyresvärd ställs höga krav på löpande underhåll, service och nyanpassning av lägenhetsbeståndet.

För två år sedan knöts ett samarbetsavtal med Tre Jonsson Bygg som omfattar ett totalansvar för mindre reparationer, till- och ombyggnader.

”Samarbetet har fungerat klockrent” säger Jens Säterberg, förvaltare på Mitthem. ”Förutom den höga yrkeskompetensen hanteras den löpande kontakten med våra hyresgäster på ett väldigt professionellt sätt”.

Med hyresgäster som vill ha snabb service behövs en flexibel samarbetspartner som kan ställa upp med kort varsel. ”Den interna kommunikationen på Tre Jonsson Bygg är imponerande. Responstiden från att vi skickar en serviceorder är kort och det har gett oss mycket positiv feedback från våra hyresgäster”.

Upplevelsen från Mitthem är alltså att Tre Jonsson Bygg utför arbetet på ett sätt som höjer deras eget anseende. ”Samarbetet känns verkligen som en win-win situation för oss båda. För Mitthems del genom ökad kundnöjdhet och för Tre Jonsson Bygg i form av garanterade intäkter över längre tid”, avslutar Jens Säterberg.

This entry was posted in Kundcase. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>